Jobba hos oss

Bli SUPPORTPERSONAL hos oss!

Nu söker Corpus Friskvårdscenter dig!
Du härliga träningsälskare! – som genuint älskar träning – vill arbeta inom träningsvärlden – och känner att du har massor av kunskap och energi att dela med dig av!
Från och med i höst kommer vi på Corpus att använda oss av SUPPORTPERSONAL. Detta innebär att du kommer att vara i gymmet och receptionen och hjälpa till att ta hand om våra medlemmar, visa maskiner och övningar och instruera samt hjälpa oss att se till att det är ordning samt att alla trivs och känner sig välkomna!

Du som vill hjälpa oss ett par timmar i veckan får i gengäld
– träna gratis
– vara en del av vårt härliga Corpus-gäng och delta i alla event och dylikt där vår personal deltar.
– kontinuerlig utbildning inom styrketräning, teknik och säkerhet i gymmet.
– 1000kr per avklarat år som ett SUPPORT-bidrag.
– T-shirt att ha under dina arbetspass.
– Massor av kul tillsammans med våra fantastiska kunder och vårt härliga team av instruktörer, receptionspersonal, barnpassare och  städpersonal!

Välkommen med din intresseanmälan till jan@corpus-gym.se eller lämna din ansökan i receptionen med information om dig själv och din träningsbakgrund samt annan info du tror kan vara av intresse!  

 /Team Corpus

INSTRUKTÖRER SÖKES

Just nu söker vi instruktörer i:

  1. FAMILJETRÄNING
  2. DANS

 

FAMILJETRÄNING

Corpus har i ett par år erbjudit träning för små och stora tillsammans, men även var för sig, på lördagar. Detta är ett väldigt populärt inslag hos oss. Just nu saknar vi ett par instruktörer för att kunna köra dessa pass.
Du som söker måste inte ha erfarenhet av att leda träningsgrupper, men det är såklart en fördel. Däremot bör du vara en person som älskar träning och människor samt har ett väldigt gott humör som smittar av sig.

DANS

Corpus har länge varit träningsstället med massor av härliga danspass att bjuda på. Nu behöver vi värva lite nya inspiratörer för att åter kunna öka på mängden danspass på schemat. Är du utbildad i någon form av dans såsom: Afro, Sh’bam, Zumba, Bodyjam eller något helt annat? Eller är du en dansare i själen som vill utbilda dig och jobba hos oss? Oavsett vilket är du välkommen med din intresseanmälan! Vi behöver DIG!

Hör av dig till oss via mail, till grupptraning@corpus-gym.se, där du berättar lite om dig själv, din bakgrund och varför du tycker du skulle passa in hos oss som instruktör.
Har du frågor och funderingar är du välkommen att ringa oss på 0320-35800 eller komma in under bemannad tid!

Välkommen med din ansökan!
Linda Karlsson, Gruppträningsansvarig, Corpus Friskvårdscenter

ÖPPETTIDER

Måndag–söndag: 5–23
Läs mer här

KONTAKTA OSS

CORPUS FRISKVÅRDSCENTER

Kinnamarksvägen 1
511 54 KINNA

0320 - 358 00
Maila oss
Vägbeskrivning

INSTRUKTÖR HOS OSS?

Har du en dröm om att bli instruktör?

Skriv några rader om dig själv och din träningsbakgrund och maila Jan.